Det hadde ikke blitt noe Skeivå uten fantastiske frivillige som trosser vær og vind for å løse små og store oppgaver i løpet av festivalen! Cecilie Larsen er en av dem som har gitt av fritiden sin siste årene for å være med å lage festival!

– Jeg var nyinnflyttet i Stavanger og tenkte det var en god mulighet til å bli kjent med flere folk i det skeive miljøet. Og så har jeg erfaring med å jobbe som frivillig ved andre festivaler. Etter min mening er det den beste måten å oppleve en Pride-feiring på.

Cecilie (2. fra venstre) sammen med andre flotte frivillige under Skeivå 2022.
Cecilie (2. fra venstre) sammen med andre flotte frivillige under Skeivå 2022.

Hvordan har det vært å være frivillig på Skeivå?

– Det har vært utrolig kjekt! Jeg har blitt kjent med mange nye folk, fått nye venner. Man blir også veldig godt tatt vare på som frivillig. Ved lengre vakter får man flere pauser, mat, Pride-merch og gratisbillett til arrangementer. Det har vært skikkelig koselig.

Hva har vært det fineste?

– Da jeg var frivillig i Pride park det første året. Det var strålende sol og varmt vær, folk kosa seg i sola og den første konserten begynte. Da følte jeg en enorm glede over å være frivillig på et så fint arrangement med så mange fine folk rundt meg. Det føles skikkelig godt å kunne bidra til feiring av mangfold i Rogaland.

Årets festival starter 30 august og pågår helt til og med natt til 8. september. Lyst til å være frivillig? Da finner du mer info og påmeldingsskjema HER