Drag-night

Fredag 3. September braker det løs så veggene på TOU raser ned!
Er du klar for en magisk aften med glitter, glam, stas og fjas?

Da bør du ta turen til TOU og få med deg Skeivå´s Drag-Night!
Her blir det høy parykkføring, show, dans og masse humor.
Dette kan fort bli en kveld du sent vil glemme!

 

Paraden

Det blir dessverre ikke parade i gatene i 2021 heller. Vi i komiteen i samråd med Stavanger kommune har kommet til konklusjon at det blir vanskelig å gjennomføre en parade der alle kan bli med og samtidig følge restriksjoner som er gitt.

Men fortvil ikke, du skal absolutt få glitre deg opp! Vi lover en lang folkefest med pridepark utenfor TOU. Her blir det underholdning, god musikk, deilig stemning og fare for allsang. Det blir også muligheter for kjøp av mat og drikke. Så det er bare å finne frem pridekostymet, dansesko og flagg for her blir det liv som skal høres over hele byen! Les mer om Pridepark under.

 

Pridepark

Pridepark vil bli holdt i parken utenfor TOU. Det vil som i 2019 bli satt opp en stor utescene hvor det blir underholdning fra ulike artister, taler mm. Artist-slipp kommer!

Her blir det stemning, glitter, glam og fest! Vi gleder oss til å samles igjen og feire kjærligheten, likeverdet og mangfoldet! Og vi håper samfunnet har åpnet seg enda mer så vi kan danse danse danse dagen lang!

Prideparken formes etter smittevernsrestriksjoner på gjeldende tidspunkt. Det vil bli sitteplasser, muligheter for kjøp av mat og drikke og marked med stand fra forskjellige aktører.

 

Stand i Pridepark

Ønsker du eller din organisasjon stand under Pridepark, ta kontakt på leder@skeiva.no for mer informasjon.

 

Mens vi gleder oss til 4. september så kan vi kose oss med tilbakeblikk i videoen under.