Skeivå Rogaland Pride arrangeres ved hjelp av flere fantastiske frivillige hvert år. Uten frivillige, ingen festival!

Alle er velkomne som frivillige, uavhengig av alder. Er du derimot under 18 år vil det være begrensninger på hvilke områder du kan være frivillig for. Vi trenger frivillige til Paraden, til Pride Park, Skeiva Nattå, Dragnight, og til de ulike arrangementene gjennom hele Skeivå uka. Oppgavene varierer og er alt fra vakthold, rydding, salg av merch og billetter, til å bistå artister og passe på at alle gjestene har det fint!

Som frivillig hos oss blir du en del av et stort fellesskap, du møter nye og gamle venner og skaper et unikt sosialt nettverk. Det er lærerikt, intenst og gøy å jobbe mot et felles mål. Kanskje møter du også kjærligheten blant andre frivillige?

Som frivillig får du: 

  • Være en del av et stort og mangfoldig fellesskap
  • Være med på å skape noe som betyr så mye for mange
  • Gratis inngang på Skeiva Nattå*
  • Frivillig t-skjorte
  • Mat og drikke mens du er på jobb**
  • Mulighet til å treffe nye mennesker og skape nye vennskap!
  • God arbeidserfaring
  • Evig takknemlighet!
  • En egen frivilligfest til ære for våre fantastiske frivillige <3

 

*For å få gratis inngang til Skeiva Nattå må man jobbe minst 2 skift (eller et langskift).

**Ved skift som varer over 4 timer får du mat og drikke

 

Arbeidsområder
Når du melder deg som frivillig legger du inn hvilke arbeidsområder du ønsker å bidra med. Vi kan ikke love deg førstevalget ditt, men vi gjør vårt beste for å plassere deg i en gruppe du vil trives i. Ønsker du å være frivillig sammen med noen andre? Skriv gjerne dette i påmeldingsskjemaet – så skal vi prøve å ordne at dere kan jobbe sammen!

 

Artistgruppe

Våre fine artister fortjener å få en fantastisk opplevelse når de spiller hos oss. Dette kan du bidra med å skape! Du bistår artistansvarlig med deres arbeidsoppgaver. Dette inkluderer å rydde og holde orden backstage. Gjøre klar artistenes ridere (ønsker), følge artister på og av scene, gjøre klart det som trengs på scenen (håndklær og vannflasker) og passer generelt på at artistene har det fint.

Debattgruppe

Du bistår vår Pride House ansvarlig med å gjøre klart og rydde etter panelsamtaler og debatter. Dette inkluderer å gjøre klar sitteplasser, sjekke at lyd og teknisk utstyr er på plass, og andre arbeidsoppgaver som dukker opp.

Paradegruppe

Vi trenger mange frivillige til paraden. Å være frivillig til paraden gir deg automatisk billett til Skeiva Nattå. Vi trenger frivillige til å selge flagg og annet før paradeoppstart, og frivillige til å stå vakter langs paraderuten. Organisasjoner kan også melde seg på som frivillig til paraden.

Billett

Vi selger billetter til 3 arrangementer. Vi selger selve billettene på nett, men billettene byttes inn i bånd i døren. Du vil ha ansvaret for å sjekke billettene og bytte disse i bånd, eller registrere de som har akkrediterte billetter.

Sikkerhet

Her er du festivalens vertskap på området. Du skal være vakt på forskjellige poster så ingen publikummere havner på avveie. Rett og slett være med å passe på at alle har det sikkert, trygt og trivelig hos oss, i samarbeid med profesjonelt vakthold.

Velferdsgruppe

Når du jobber i miljø sørger du for at publikum har et rent og ryddig festivalområde rundt seg. Dette er en jobb hvor man beveger seg mye rundt på området, og du får derfor følelsen av å delta som gjest, samtidig som du har et ansvar for å passe på at folk har det fint rundt seg.

Sjåfør

Vi trenger sjåfører som kan hente artister og deltakere under årets festival på flyplassen, hotellene de bor på, og kjøre dem til og fra arrangementene de deltar på. Må kunne stille med egen bil. Du får refundert utgifter i forbindelse med bom og bensin.

Rigg

Før festivalen kan åpnes for publikum, må vi bygge den! Og når festivalen er over og de siste har dratt, må vi pakke den sammen igjen. Dine oppgaver som rigger blir å sette opp og rydde bort gjerder, bord og benker, og å bære ting hit og dit.

Foto

Har du erfaring med å ta bilder eller video. Vi trenger deg som kan ta bilder og filme under årets festival.

Annet før/etter festivalen 

Henge opp plakater, dele ut flyers, stå på stand, ta ned regnbueflagg og mer.

 

Hvis du ikke helt vet hva du vil jobbe med og er åpen for å plasseres der vi har mest bruk for deg, eller kanskje bytte litt på oppgaver underveis, kan du huke av på dette.

 

 

Har du spørsmål kan du sende mail til frivillig@skeiva.no – vi gleder oss!

Påmelding

Bruk skjemaet under og melde deg på! Spørsmål rundt det å være frivillig kan ellers sendes til frivillig@skeiva.no.