Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ALESSANDRA – Pride Park

1. september 2023 @ 21:30

Alessandra spiller fredag 1 september i Pride Park

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings.

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med rundt 300 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 100 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song
Contest.

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen.

Detaljer

Dato:
1. september 2023
Tid
21:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Pride Park
Kvitsøygata 25
STAVANGER, Norge 4014 Norge
+ Google-kart