Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ÅPNING AV SKEIVÅ ROGALAND PRIDE!

25. august 2023 @ 19:00

Årets festival er den tjuefemte i rekken og åpnes i Maskinhallen på Tou Scene. Her blir det taler, hilsninger og Ole Henrik Risøy Solheim står på scenen.

Ole Henrik Risøy Solheim trollbandt det norske folk med sin eksepsjonelle falsett og unike formidling i åpningen av årets sesong av The Voice. Han ble raskt en soleklar favoritt og har nå rukket å få over 900 000 strømminger på Spotify. Ole Henriks tilstedeværelse i årets sending av The Voice ga en unik dimensjon til konkurransen og imponerte både mentorene og seerne. Sammen med mentor Jarle Bernhoft tok Ole Henrik Risøy Solheim en 8. plass i konkurransen. Det er tydelig at dette bare er begynnelsen for den talentfulle rogalendingen.

Ole Henrik Risøy Solheim (24) er en sanger, skuespiller og dramatiker fra Gilja. Han begynte sin musikalske reise som barn i det lokale barnekoret hjemme på Gilja, og utviklet sitt talent gjennom musikklinjen og tok deretter en utdannelse i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Nå arbeider han som frilans sanger, skuespiller og dramatiker. I 2023 var han med i årets sesong av The Voice.

 

Detaljer

Dato:
25. august 2023
Tid
19:00

Sted

Tou Scene
Kvitsøygata 25
Stavanger, 4014
+ Google-kart