Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Den tjukke skeive kroppen

26. august 2023 @ 13:00 - 14:00

Sted: Møteplassen på Sølvberget Kulturhus.

Årets pride-tema setter fokus på ulike diskrimineringsfaktorer knyttet til skeive. Og hvordan disse faktorene kan påvirke skeives levekår. Et eksempel av mange er tjukke skeive. Som opplever stigma både som skeive og som store. Årets Pride House åpnes på Møteplassen på Sølvberget lørdag 26 august med en samtale om skeiv kropp.

Panel:
Carina Carlsen – (Hun/Henne) Utdannet vernepleier med master i empowerment og helsefremmende arbeid. Tykkaktivist og opptatt av hvordan vi ser på kroppen i dagens samfunn, på hvilke måter vi diskriminerer de ulike kroppene, og forventninger rundt kropp og kjønn. Hun er i tillegg burlesque-artist.

Sunniva Árja Tobiasen – (Hen/De) PHD-Stipendiat ved Universitetet i Bergen og gjør et forskningsprosjekt om seksualitetsnormer, forventet seksualitet (compulsory sexuality) og hvordan det å være tjukk kan påvirke personers opplevelser av egen seksualitet. Tobiasen har fra før en mastergrad i Gender Studies fra Universitetet i Oslo, hvor masterprosjektet var om forventet seksualitet og aseksualitet. Tobiasen har de siste årene undervist, holdt foredrag og formidlet forskningsbasert kunnskap om et mangfold av temaer under paraplyen seksualitets- og kjønnsstudier.

Karoline Skarstein – (Hun/Henne) Leder i FRI Rogaland.

Detaljer

Dato:
26. august 2023
Tid
13:00 - 14:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Sølvberget
Sølvberggata 2
4006,
+ Google-kart