Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fifi von Tassel Presents Burlesque!

26. august 2023 @ 22:00

350Kr

ENDELIG kommer Fifi Von Tassel til Stavanger og Rogaland Pride. Og med seg har hun en nydelig bukett av flotte artister! Dette blir et forrykende burlesque-show av hud, sensualitet, masse humor og revy.

– KLIKK HER FOR BILLETTER –

Fifi er en internasjonalt prisvinnende artist og ble i 2018 kåret til en av de viktigste artistene i Europa av 21st century burlesque, og var i 2016 nominert til beste internasjonale artist under britiske Burlesque Awards. Hun er viden kjent for sine politiske acter med humor og brodd, og omtaler seg selv som en politisk lykkepille i stringtruse!

Når hun ikke kler (av) seg glitter fra topp til tå, er hun samfunnsdebattant og kroppsaktivist i diverse medier, og er ikke kjent for å la sine meninger gå hus forbi.

Burlesquekompaniet Fifi von Tassel presents så dagens lys i 2014 og skulle egentlig være «one night only», men 9 år senere og over 60 produksjoner i inn og utland kan vi trygt konstatere at Fifi presents – de har kommet for å bli.

Fifi er kveldens konferansier, og lover å lose dere gjennom kvelden på stødig vis.

Foto: Neil Kendal

Salty
Fra skogen i Eidsvoll til Burlesque Festival i Kroatia til Norske talenter har Salty satt sine spor innenfor Drag- og Burlesquemiljøet siden 2017. Salty ble av Blikk beskrevet som «Norges nye drag superstar» under Oslos Burlesque Festival i 2017, og har tatt både Norge og det store utlandet med storm!

Med sine energiske og eksplosive sceneshow har Salty spredt det glade budskap om glitter og whiplash innpakket i positivitet. Salty viste under semifinalen av Norske Talenter at drag ikke nødvendigvis trenger å være den heiteste i gata, men heller den som setter kreativiteten og mangfoldet i fokus.

Hen/Hun/Han er en kjønnsnøytral dragartist som ikke lar kjønn sette en stopper for det kreative utløpet. «Samme hva du kaller meg, så lenge du tar kontakt, si!».

– KLIKK HER FOR BILLETTER –

Foto: Silje Tessem Moan


Teddy Milkshake

Teddy er Norges er noe så sjeldent som en boylesqueartist, eller som han selv kaller det – MANlesqueartist. og har vunnet priser for sin fantastiske tolkning av 90-tallets boyband-tenårings-fantasi!

Dette fjellet av en mann er den seksuelle fantasien du ikke visste du hadde, og vi lover deg at når han er ferdig med deg vil du bare ha mer – mer – MER!

Foto: Marco Zimberlin

– KLIKK HER FOR BILLETTER –

Luna Sugarcane

Luna Sugarcane er en god blanding av sugar, spice and everything nice. Nå er hun klar til å ta dere alle med storm, med litt god, gammeldags, vintage glamour – og noe helt utenom det vanlige!

Dette blir først og fremst gøy, men best av alt blir det a whole lotta sass n’ ass!

Foto: Marco Zimberlin


Scarlet Raven

Fra dype skoger, stormende fjorder, med vær og vind som fanger i håret, med måkeskrik i det fjerne – ooogså kjent som vestlandet. Med internasjonalt repertoar, er hun klar til blåse fletta av folket! Med inspirasjon fra historie, humor og en dæsj gotikk, vil dette sitte igjen hos dere som et kløende liggesår. Bli klar for å le! Bli forferdet! Inspirert! Forført! Og pittelitt forvirra!


– KLIKK HER FOR BILLETTER –

Flora F. Ellatio

Foto: Are Knudsen

 

Penetra Schön

Penetra Schön spiller under og etter showet. Den skjeggete latin-x queen som er vanskelig å definere. Hun er glad i pop divaer men kan også være en undergroud-artsy-babe. Med over 10 år erfaring fra homomiljøet i Bergen, Oslo og det store utlandet kan denne queensa gi deg all type guilt-free pleasures og litt til.

Detaljer

Dato:
26. august 2023
Tid
22:00
Kostnad:
350Kr
Hjemmeside:
https://www.linticket.no/page/no/20/956/8882

Arrangør

Skeivå: Rogaland Pride

Sted

Maskinhallen – Tou Scene
Kvitsøygata 25
STAVANGER, 4014 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside