Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

MOYKA – Pride Park

2. september 2023 @ 15:00

MOYKA spiller i Pride Park på Tou Scene etter Paraden!

Moyka har som produsent og låtskriver det siste året skrevet og produsert det som resulterte i det vakre debutalbumet «The Revelations of Love». Albumet har mottatt strålende kritikk både hjemme i Norge og i det store utlandet, og det høstes lovord som «mesterverk» og «fremtiden av scandipop» når det skrives om Moyka og platen. Opprinnelig kommer Monika Engeseth fra Hallingdal, men har de siste årene vært bosatt i Bergen etter hun tok til seg artist-navnet. Her har hun eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. De vakre, melankolske tekstene hennes flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske universet. Og i sentrum av det hele, står Moyka sin klare og sterke vokal.

Debut EPen «Circles» ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende. Godordene fra de stoppet ikke der når hun sommeren 2020 slapp EPen «Spaces», hvor de omtalte oppfølgeren som en «fordømt bra samling poplåter!», samtidig som internasjonale medier var full av begeistring. 22. oktober i år fulgte Moyka opp med det etterlengtede debutalbumet «Revelations Of Love», hvor singelen «Illusion» ble skrevet om i amerikanske Billboard og listet som «10 Cool New Pop Songs To Get You Through The Week».

På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som f.eks by:Larm, Bergenfest, og Øyafestivalen i 2019, så vel som da hun fikk æren av å supporte Sigrid på hennes Norgesturné samme år. 

Detaljer

Dato:
2. september 2023
Tid
15:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Skeivå: Rogaland Pride

Sted

Pride Park
Kvitsøygata 25
STAVANGER, Norge 4014 Norge
+ Google-kart