Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Spar 5 (NO)

3. september 2022 @ 17:30 - 18:30

GRATIS

Spar 5 er et bergensbasert band som spiller sjelfull poprock med norske tekster. Låtene er inspirert av et bredt spekter av sjangere, og de har levert alt fra dansbare discorytmer til energisk rock med allsangfaktor. Siden de startet å spille sammen i 2016 har de jobbet hardt for å bli et godt liveband. Dette reflekteres også i hvordan låtene er spilt inn og produsert. Mellom utgivelsene har bandet spilt mange konserter på Bergens scener, samt i Stavanger og Haugesund.

 

Våren 2019 kom bandets debut-EP med navnet «Hvis», som spilt inn i Duper Studio AS og mikset av Yngve Sætre. Dette medførte både listing på New Music Friday Norway og Indielista på Spotify, samt avspillinger på NRK P1. Bandets andre EP, Blindpassasjer, kom våren 2021. Dette resulterte i omtale i flere aviser samt avspillinger på flere radiostasjoner. Låtas tittelspor fikk bl.a fin omtale i Bergens Tidene. som beskrev sjangeren som “soulrock på norsk”. Anmelder skrev videre at “Blindpassasjer er en underfundig, undrende og uhøytidelig låt om å skulle finne seg selv i mylderet av muligheter og meninger. Dette er en låt som kan løfte deg opp mot solen, uansett hvor mørke skyene over deg måtte føles”. Videre falt EP-ens andre singel “Gå”, en upbeat surfrock låt, i smak hos Hilde Zahl i Norsk på norsk i NRK 1. “Gå” fikk også ukentlige avspillinger hos Radio Askøy og ble nevnt på listen over årets beste lokale låter i 2021.

 

Til høsten slipper Spar 5 sitt debutalbum. “Vinden i håret” er den tredje av totalt fire singler som gis ut i forkant av albumslippet, og den følger etter låtene “Verdensrom” og “Kameleon” som tar bandet inn i en ny musikalsk retning. Vi dokumenterer hele prosjektet med film og bilder fra innspillingen og er i tillegg aktive på våre SoMe-plattformer (Instagram, TikTik, Facebook og Youtube). Det vil i forbindelse med slippene settes opp flere konserter i bergensområdet. I tillegg har vi ambisjoner om å dra på turnè etter at albumet slippes til høsten

Detaljer

Dato:
3. september 2022
Tid
17:30 - 18:30
Kostnad:
GRATIS
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/504245544836884

Arrangør

Skeivå: Rogaland Pride

Sted

Pride Park
Kvitsøygata 25
STAVANGER, Norge 4014 Norge
+ Google-kart