Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Keiino (NO)

2. september 2022 @ 20:30 - 21:30

GRATIS

KEiiNO er langt i fra et one-hit wonder, og albumet OKTA fra 2020 har blitt svært godt mottatt både i utlandet og i Norge. Anmeldere i Aftenposten og NRK ga også OKTA gode skussmål. I Norge har de toppet VG-lista, blitt streamet til dobbelt platina, blitt nominert til Spellemannsprisen for årets låt og vunnet to priser under Sami Music Awards. Etter Melodi Grand Prix i 19′ har trioen gitt ut syv singler, og utgivelsene er strømmet over 45 millioner ganger. De har turnert over hele Norge, spilt for fulle hus i Europa og Australia og spilt inn tre musikkvideoer.

Etter suksessen i Eurovision 2019 ble de utnevnt som ambassadører for FNs år for urfolksspråk. Det var derfor viktig for bandet, at albumet inkluderte samarbeid med urfolkartister, deriblant de Australske ARIA-vinnerne Electric Fields, Haka-bandet Te Hau Tahiti, Native American-rapper Drezus og strupesangerinnen Charlotte Qamainq fra Canada. 

Før KEiiNO var Alexandra Rotan fra Eidsvoll live-vokalist for DJ-stjernen Alan Walker. Fred Buljo fra Kautokeino turnerte med sin rap-duo Duolva Duottar, og Tom Hugo fra Kristiansand komponerte hits for Kpop-stjerner som EXO og SHINee. En av bandets grunnverdier er aksept for å være annerledes, og de har siden første stund tatt opp temaet i sine tekster. I en stadig mer polarisert verden ønsker de å være ambassadører for mangfold, og ønsker at alle i verden kan føle seg fri.

 

Detaljer

Dato:
2. september 2022
Tid
20:30 - 21:30
Kostnad:
GRATIS
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/504245544836884

Sted

Pride Park
Kvitsøygata 25
STAVANGER, Norge 4014 Norge

Arrangør

Skeivå: Rogaland Pride