Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DRAGNIGHT

2. september 2022 @ 22:00

450Kr

Kvelden dere alle har ventet på nærmer seg med stormskritt. Fredag 2. september blir det DRAG NIGHT i Maskinhallen på Tou Scene.
Det blir glitter, glam, parykker, høyhælte sko, vakre kjoler, masse humor og god stemning. Har du lyst å kose deg gløgg i hæl? Kjøp deg en billett eller to og kom på Drag night fredag 2. september.
Dette blir en kveld du sent vil glemme!

Billetter finner du HER

Årets lineup:

HAUS OF FRIELE
– Haus of Friele ble startet i 2019 av en gruppe ulike kings og queens, som ønsket å skape et dragmiljø i Bergen. Siden da har de blitt en viktig og synlig del av det skeive kulturlivet i Bergen, og stått på mange av byens scener, fra den bittelille scenen på Fincken til selveste storscenen på Den Nationale Scene.
I 2020 ble de tildelt Regnbuedagenes pris for Årets Ildsjel. Artistene i Haus of Friele har alle egne, unike uttrykk, og huset er en arena hvor de løfter og heier fram hverandre, og dyrker mangfoldet innad i gjengen. På showene eksperimenterer og leker de med ulike formater, fra lipsyncs til standup, religiøse ritualer og performancekunst.
Du vet med andre ord aldri helt hva du får på et Haus of Friele-show.

 

DRAGCORE
– DragCore er en Oslobasert draggruppe, opprettet i 2020 som et initiativ for etablerende dragartister å utvikle sitt virke.
– Ryona Crystal, Tanja Mckenzie og Bambia kommer til Tou Scene 2. september!
– Det er på tide at DragCore-jentene feirer Pride i Rogaland. De forbereder et fantastisk show kun for denne spesielle kvelden.

 

Og bak miksepulten står

DJ ALPHADIVA– ALPHADIVA er en Oslo-basert DJ som har samlet de råeste divaene fra et bredt utvalg av sjangre for å gi deg en uforglemmelig selvtillitsboost, og kickstarte din indre revolusjon! Her snakker vi bassdrevet disco, sassy dance pop og sexy hip hop vevd sammen for et dansegulv du sent glemmer.
ALPHADIVA spiller på nattklubber og musikkfestivaler over hele landet. I 2022 har de opptrådd på bla. Oslo Drag Festival, Trænafestivalen, Sessrumne og Oslo Pride.

Billetter finner du HER

 

Detaljer

Dato:
2. september 2022
Tid
22:00
Kostnad:
450Kr
Hjemmeside:
https://fb.me/e/6SNUUOSsY

Arrangør

Skeivå: Rogaland Pride

Sted

Tou Scene
Kvitsøygata 25
Stavanger, 4014
+ Google-kart