Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Queer Youth Ball (Ungdomsarrangement)

1. september 2022 @ 18:00 - 22:00

GRATIS

Queer Youth Ball er Skeivå: Rogaland Pride sitt rusfrie ungdomsarrangement.
Det blir fest, dansing og gooood stemning.

– GRATIS INNGANG –

Vi er så utrolig glade for kunne presentere Vettche og Alphadiva til årets Queer Yuth Ball! Endelig helt uten smittevernsregler.

Vettche er et nytt friskt pust fra Norges våte vestkant. Det startet som et hobbyprosjekt i kjelleren til vokaliset Øyvind Brandal med kompisene i 2019 og har nå tatt fart og blitt et av Norges mest karismatiske boyband. Som månedens Urørt i juli hos P3-redaksjonen har de kapret mange av landets hjerter med sin lystige og lettbeinte indiepop.

ALPHADIVA er en Oslo-basert DJ som har samlet de råeste divaene fra et bredt utvalg av sjangre for å gi deg en uforglemmelig selvtillitsboost, og kickstarte din
indre revolusjon! Her snakker vi bassdrevet disco, sassy dance pop og sexy hip hop vevd sammen for et dansegulv du sent glemmer.
ALPHADIVA spiller på nattklubber og musikkfestivaler over hele landet. I 2022 har de opptrådd på bla. Oslo Drag Festival, Trænafestivalen, Sessrumne og Oslo Pride.
«Min kjærlighet til musikk har der vært så lenge jeg kan huske. Jeg vokste opp annerledes på et lite sted og musikken ble mitt rom der jeg kunne være helt fri.
Når jeg oppdaget at jeg kunne skape samme friheten for andre var det ingen tvil – ALPHADIVA ble skapt.»
Neste destinasjon for ALPHADIVA’s revolusjon er Rogaland på Skeivå, og det blir stappfullt av kjærlighet og gode vibes

Arrangører

Skeivå: Rogaland Pride
Skeiv Ungdom

Sted

Maskinhallen – Tou Scene
Kvitsøygata 25
STAVANGER, 4014 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside