Nå er det bare NI dager igjen. Og årets festival blir lengre og større enn noen gang tidligere.

Vi tjuvstarter allerede torsdag 24 august med «SKEIV KLUBB» på Stavanger Camping. Fredag 25 august er den høytidelige åpningen på Tou Scene klokken 19.00. Hvor Ole Henrik Risøy Solheim, kjent fra The Voice står for musikken. Deretter kan du trekke mot Blåveis i sentrum av Stavanger for hæla i taket og etterfest. 

Ole Henrik Risøy Solheim – Foto: Tv2

Lørdagen er det noe for en hver smak både i Sandnes og Stavanger. I Stavanger starter vi 13.00 med panelsamtalen «Den tjukke skeive kroppen» på Møteplassen på Sølvberget. Så kan du springe til toget og få med deg «Pridegadå i Sandnes» på Rådhusplassen. Her blir det underholdning og god stemning midt i hjertet av Sandnes. Eller du kan bli igjen på Sølvberget og få med deg et foredrag om «Normkritikk» i regi av Skeiv Ungdoms Restart. Dette er et foredrag spesielt egnet for ungdom, men absolutt interessant for alle.

Panel: Den tjukke skeive kroppen

20.00 er det tid for en helt fantastisk oppvisning i St. Petri kirke i Stavanger. Her vises nemlig forestillingen «Rapture» (I Samarbeid med RAS – Regional Arena for samtidsdans). En utrolig vakker forestilling om skeiv kjærlighet.

Etterpå kan du ta turen bort til Tou Scene. 22.00 i Maskinhallen på Tou Scene kan du oppleve fantastiske «Fifi von Tassel Presents Burlesque!.»  Et forykende show full av humor, kropp og fantastiske artister. Kan virkelig anbefales.

Billetter finner du – HER – 

Fifi

Søndag er det tid for å roe bittelitt ned. Fra 13.00 er det «Mini Pride» på Gramstadtunet i Sandnes. En skikkelig familiedag med grilling, tursti og dragshow. I tillegg til eventyrstund.

Klokken 14.00 inviterer Stavanger Kunstmuseum til en vandrende panelsamtale rundt i Blunk-utstillingen deres. Her handler det om å se kunst med et skeivt blikk. Og kanskje oppleve verker man har sett tidligere, med andre øyne.

Og vi har bare så vidt startet pride-uken!

Disse tre finingene ser du både på Mini-Pride og i Pridegadå i Sandnes.